Faciliteter i nærområdet

Home »  Oplysninger »  Faciliteter i nærområdet

Lejligheden ligger i Reberty området i 1850m højde 30 – 40m fra hoveddøren findes der skibutik, skiudlejning, køb af liftkort, tilmelding til skiskole, turistinfo, købmand, Restauranter, mulighed for køb af pizza og grillkyllinger.
Liftkort kan dog også købes ved pisten når man passerer Bruyeretorvet. Der er 3 typer liftkort. Det ene kun til Les Menuires, den næste til Bellevilledalen (Les Menuires + Val Thorens +
Sct. Martin) og sidst til De 3 Dale.
Er man habil og flittig skiløber der lægger mange km bag sig kan det anbefales at betale for de tre dale kortet. Prisen er ikke væsentligt højere end til Belleville dalen og giver mange extra km. Er man knapt så habil skiløber er det rigeligt med et kort til Bellevilledalen ( 300 km pister). Da Val Thorens er Europas højest beliggende skisportsby med gletscher (ligger i 2350 m højde) er der meget snesikkert selv om temperaturerne bliver høje. Sneen er af samme grund oftest god. Selv om byen er højtbeliggende er pisterne ikke specielt stejle, man kan løbe både derover og ved byen på blå og grønne pister.
Flere restauranter, bager, slagter og flere forskellige butikker findes på Bruyere torvet som kan nås såvel til fods (Via 2 elevatorer ) som på ski, da torvet ligger for enden af pisten ved lejligheden. Indkøb kan derfor også foregå på ski.

Comments are closed.

BizStudio-lite Theme by SketchThemes