Om Lejligheden

Lejligheden er indrettet til brug for 4 – 5 personer. Der er køkken med alt tilbehør inklusiv opvaskemaskine,  -ovn,  -køleskab,  -4 kogeplader,  -Kaffemaskine

Der er to rum i lejligheden som kan adskilles med en skydedør / væg. I det ene rum er der spiseplads og udtrækssofa med to senge. I det andet rum er der en bred køjeseng og en sovesofa.

Der er adskilt toilet og badeværelse med karbad/bruser.

Der er i lejligheden godt med skabsplads. Balkonen er med bord, stole og udsigt over pist og bjerge. FladskærmsTV – DVD afspiller og musikanlæg i lejligheden.

Lejligheden ligger på 1. Sal i et lavt lejlighedskompleks ud til en blå pist med en pragtfuld udsigt til bjerge med evig sne og med herlig underholdning i form af skiløbere på pisten om vinteren, og gedeflokke, køer, hyrder og vandrere om sommeren.

Der er elevator lige ved lejlighedens dør og denne fører til skiopbevaringsrummet og derfra er der adgang direkte ud på pisterne.

Under lejlighedskomplekset er der en underjordisk garage med egen p-plads.

Lejligheden er godt lydisoleret og der er meget sjældent uro eller larm.

I stueetagen er der opholdsområde/lounge med gratis trådløst internet. Herfra er der også adgang til stor terrasse til fri afbenyttelse.

Ved booking af lejligheden udleveres kode til nøglebox.